Zoals alle zaterdagen is JO16 er ook vandaag, 7 oktober weer klaar voor. Alle vezels in de lichamen staan op scherp. De schoten zullen hopelijk vandaag doeltreffend zijn. De bal zal toch wel echt een keer de goede kant op rollen?! In de goal van de tegenstander.

Tuurlijk is ze dat al gelukt dit seizoen, een winstpot zat er echter nog niet in. Vandaag, vandaag wordt dat anders. Het wachten heeft nu lang genoeg geduurd.

De opbouw van het spel gaat gestaag, de aanwijzingen worden opgevolgd, en de mannen zien de mogelijkheden en de kansen. Wanneer in Oosterhout de rust aanbreekt staan de GroenWitte met een comfortabele 0-2 op voorsprong.

Opletten!

Een slaperig, niet oplettend spel, zet ze vlak na rust echter weer met twee benen op de grasmat. Door een trefzekere uithaal maakt SCO de wedstrijd weer spannend. Ze tekenen 1-2 aan.

Als door een bij gestoken gaan de mannen terug naar het spel van voor de rust. Ditmaal willen ze nog meer dan anders de punten mee terugnemen naar Dongen. Die gedachten zijn mooi, de uitvoering moet het doen. En die doet het dan ook. SCO kon niet zo heel lang genieten van de aansluitingstreffer want al na een paar minuten knalt het leer weer achter de sluitpost van de gastheren: 1-3.

Uitsmijter

Er zijn echter nog de nodige minuten te gaan dus wat doe je? Door voetballen of de bus voor de deur? Fel verdedigen? Uitdagende uitvallen richting SCO goal? Aanvallen!

Uiteraard geeft SCO zich niet zomaar gewonnen, het thuisteam kan echter geen potten meer breken. En dan: de DVVC-ers weten nu echt van geen wijken meer. Ze gaan er ook de laatste minuten vol in. En gooien er nog een hele mooi uitsmijter, een prachtig hoogtepunt in deze wedstrijd tegenaan. Met een knappe volley wordt de einduitslag opgetekend in 1-4!

Gefeliciteerd mannen, wedstrijd welverdiend gewonnen!