Zaterdagmiddag 15.30 uur moest Olympia aantreden tegen The Gunners uit Breda. Een ervaren team met zes punten uit drie wedstrijden. In het begin een gelijk opgaande strijd met over en weer mogelijkheden o.a. voor Nick. Na 15 minuten een korte corner voor de thuisploeg waarop niet kort genoeg gedekt werd. Hieruit werd gescoord met een volley 1-0. Hierna een sterker The Gunners waarbij vaak de tweede bal voor de mannen uit Breda was. Het resulteerde in de 2-0 in de 40e minuut waarbij de defensie veel te slap ingreep. Na de rust komt Olympia goed uit de startblokken met tot gevolg de aansluitingstreffer via een kopbal van Nick van Wanrooij uit een perfecte voorzet van Joris Reinieren. Helaas valt één minuut later alweer de 3-1 via een afstandsschot van The Gunners. Trainer Nick probeert nog via wissels wat teweeg te brengen en er zijn ook kansen o.a. voor Espen\. Aan de andere kant ook diverse kansen voor The Gunners maar keeper Ryan houdt zijn doel verder schoon. Eindstand een terechte 3-1 overwinning voor The Gunners. Volgende week een weekje rust waarbij alle pijntjes moeten verdwijnen en dan op naar de thuiswedstrijd tegen UVV’40.