Net als vorig jaar wist ONI ook dit weekend 3 broodnodige punten te veroveren in carnavalsstad den Bosch. In een van 2 kanten rommelige wedstrijd was het clubtopscoorder Tom Kolkert die na een mooie aanval op aangeven en goed doorzetten van Sander Blom in de 40e minuut de score opende.

Doelman Nout Hendrickx hield de ploeg uit ’s-Gravenmoer met een puike redding vlak voor rust op de been. In de tweede helft werd ONI meer en meer teruggedrongen, maar werd het door een eigen doelpunt van de verder goed spelende gelegenheids linksback Raymond Timmermans 1-1. BLC vergat hierna de kansen te benutten en dit werd door ONI goed afgestraft door de getergd ingevallen Lars van der Klettersteeg, die in een scrimmage de ploeg uit ’s-Gavenmoer weer op voorsprong bracht.

Met nog 10 minuten te spelen was het Tom Kolkert die na een mooie pass van aanvoerder Niels Fioole met een niet bestraft slim duwtje de voorsprong vergrote. De buit was echter nog niet binnen want toen BLC de aansluitingstreffer scoorde was het toch nog billenknijpen, echter mede door weer een prachtige redding van keeper Nout Hendrikx bleef de stand 2-3 en brachten de manschappen van trainer Hans Richters de in deze klasse broodnodige punten mee naar huis. Zaterdag wacht in het steeds beter presterende Heukelum de volgende klus en is het weer zaak om 90 minuten op het scherpst van de snede te acteren, maar met steun van onze supporters moet het mogelijk zijn de punten in eigen huis te houden. Aanvang wedstrijd 14.30 uur. Uw steun is hard nodig.