De JO9-3 speelde vorige week een thuiswedstrijd tegen GSBW uit Goirle. Na twee goede trainingen was iedereen klaar voor deze thuiswedstrijd. Milou kon helaas niet mee doen, dus speelden we met 1 wissel: elk nadeel heeft z’n voordeel! Het was wat frisser, maar gelukkig regende het niet en de trouwe aanhang, van vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes, was weer van de partij.

De opstelling voor de 1e helft werd voor de wedstrijd besproken. Noa begon op het doel met Jop en Ties als sterke en snelle verdedigers voor haar. Dylan en Semih op het middenveld met veel beweging en tenslotte het snelle aanvalsduo Cas en Cas. De wedstrijd begon meteen fanatiek en GSBW liet zien dat zij ook veel snelheid en techniek in huis hadden. De eerste helft ging gelijk op, waarbij zowel VV Dongen als GSBW veel kansen kregen. Gelukkig hadden we een sterke verdediging en stopte Noa veel schoten! Na een mooie pass van Cas van der Aa op Cas Peeters, knalde Cas Peeters de 2-1 binnen. Na een mooi schot van Semih, die helaas op de lat belandde, gingen we met 2-1 de rust in. De tweede helft stond Ties op doel en mocht Noa voor extra snelheid voorin zorgen. We kregen veel kansen om te scoren, maar de bal ging er niet in. Toch maakte Cas Peeters na een sterke actie van Dylan 4-2. GSBW bleef sterk aan de bal en hadden meer geluk met de schoten op doel, ondanks mooie reddingen van Ties. Jop had nog een sterke verdedigende actie aan het einde van de wedstrijd, maar helaas eindigde de wedstrijd in 2-6. GSBW speelde net wat slimmer en had meer geluk.

Jammer van het resultaat, maar iedereen heeft goed gespeeld en inzet getoond. Op naar de volgende wedstrijd!