Donderdagavond 16 november was het dan zover! Na uitstel door de storm van twee weken terug, liep er nu voor het eerst in jaren weer een meidenteam het hoofdveld van Olympia ’60 op. De meiden komen uit verschillende teams van de JO-11 t/m de JO-15. In de voorbereiding op deze wedstrijd is twee keer samen getraind. Voor deze vriendschappelijke wedstrijd was W.S.C. speciaal uit Waalwijk gekomen. Scheidsrechter en vlaggers waren geregeld en het scorebord stond aan. En niet voor niks: na de eerste helft stond er al 7-0 op de teller. Er werd veel overgespeeld, maar ook een schot vanaf de middellijn raakte het doel! De supporters, waaronder ouders, broers, zussen en opa’s en oma’s genoten van het fanatisme en het spel van deze Olympianen. Na ranja en een snack in de rust ging iedereen er weer tegenaan. Ondanks de achterstand bleven ook de meiden van W.S.C. leuk voetballen. Zij kwamen echter niet bij het doel van onze keepsters in de buurt en na een uur voetballen was de eindstand 15-0! Het scorebord had er moeite mee. Wat een leuke ervaring!