Onder een heerlijk herfstzonnetje werd in Oosterhout op zondag 19 november de 56e Scorpiocross georganiseerd. Al een paar jaar wordt er gelopen op een nieuwe locatie nabij zwembad de Warande. Dit rondje bevat een flinke heuvel meteen na de start en 100 meter los zand in aanloop naar de finish. Een echte kuitenbijter dus voor de jeugdatleten van Atledo! Voor de pupillen stond er een ronde van 900 meter op het programma. In de jongste categorie jongens onder 9 jaar stonden vier Atledoërs aan de start.

David Hoevenaars en Jelle Oomens kwamen praktisch tegelijk over de finish en klokten beiden 4.35min. en een achtste en negende plaats. Siebe Koreman finishte als 16e in 4.56min. en Lucca van Iersel liet de 24e tijd noteren in 5.22min. Bij de meisjes onder 10 jaar ontliepen Fenna Hazenberg en Bobbi Verhorevoort elkaar niet veel. Fenna finishte na 4.30min. op de vijfde plaats en Bobbi op de zesde plaats na 4.32min. Bij de jongens onder 10 jaar liep Milo Jansen naar een 14e plaats in een tijd van 4.51min. De grootste groep jeugdatleten van Atledo stond aan de start bij de jongens onder 12 jaar. Jim Akkerman won de sprint van zijn groepje en liep met 3.46min naar een 10e plaats. Bas Verschure volgde daar net achter in dezelfde tijd en werd 11e. Jules van Lieshout gaf met 3.51min. vijf seconden toe en finishte als 14e. Noah Farla noteerde met 4.10min. de 19e tijd. Daan Kanters finishte in 4.16min. als 24e. Rick Romme volgde kort daarop met 4.18min. als 28e. Keyon Winters snelde naar 4.23min. en een 34e plaats. Hidde Koreman werd tenslotte 37e in een tijd van 4.31min. Bij de jongens onder 14 moest één grote ronde van 1500 meter afgelegd worden. Sem Beerens deed weer mee om de prijzen, maar finishte deze keer net naast het podium met een vijfde plaats in 5.59min. Jelle Jansen werd 12e en scoorde net als Luc de Graaf (13e) een tijd van 6.20min. Bij de jongens onder 16 liep Goof Schoormans op de 2950 meter naar een 24e plek in 16.05min. Tristan Maartens werd 25e en liet 16.41min. noteren. Ties Mutsaers was de enige Atledoër op de 4400 meter bij de jongens onder 18. Hij versloeg al zijn tegenstanders en won in 16.24min. Renee Kramer was de enige vertegenwoordiger van Atledo bij de meisjes onder 18. Zij werd op de 2950 meter 7e in 18.06min. De laatste twee junioren stonden aan de start bij de meisjes onder 20. Bente Maartens won de 4400 meter in precies 22.00min. Daantje Kemmeren finishte een half minuutje later als tweede in een tijd van 22.31min.