ONI 1 verloor afgelopen zaterdag de uitwedstrijd bij O.S.S. ’20 met grote cijfers. Het werd een 8-1 nederlaag. Het eerste half uur hield ONI gelijke tred met de tegenstander en kreeg men goede kansen om op een 0-1 voorsprong te komen. Maar helaas wist men het netje niet te vinden. O.S.S. ’20 heeft een goed voetballend team, met een aantal begenadigde spelers, en dit team zal zeker hoge ogen kunnen gooien in deze competitie. Nadat O.S.S. de 1-0 scoorde, liep ONI achter de feiten aan en ging men met een 2-0 achterstand de rust in. Na de rust werd ONI helemaal overlopen en liep O.S.S. uit naar een 8-1 overwinning. Een wedstrijd om gauw te vergeten. Met zijn allen de schouders eronder. ONI 1 speelt zaterdag thuis tegen Sparta ’30. Het vorige seizoen won Sparta 2 maal van ONI. Weer een zware dobber.

ONI 2 deed zichzelf tekort tegen het tweede team van vv SCO. Hoewel de trainer van het tweede een beroep moest doen op spelers van de jeugd uit de JO 19, het derde elftal, en ook een aantal oud-spelers die de schoenen weer hadden aangetrokken, verloor men nipt met 2-3. In de eerste 20 minuten had SCO het betere van het spel, maar de spelers van ONI vonden elkaar steeds beter. Helaas miste Kevin van Raamsdonk een open kans en ging men met een 0-1 achterstand de rust in. Na rust stroopte ONI de mouwen op en kreeg men een aantal mooie kansen, maar deze werden helaas niet benut. SCO wist echter het net wel te vinden en binnen korte tijd werd het 0-3. ONI gaf zich echter niet gewonnen en kwam nog terug tot 2-3. Helaas werd de aansluitingstreffer te laat gemaakt. Hard gewerkt, maar helaas niet beloond.

08.30: ONO JO8 1 - TSV Gudok JO8 5

Op vrijdagavond is er weer voetbal als het weer het toelaat! Voor meer informatie kjik op de web-site van vv ONI. De vrouwen van ST ONI/OVV’67/ SV Capelle 18 + spelen dan op Sportpark ’t Wiel. De heren 35+ plus spelen op Sportpark Contreie. Aanvang wedstrijden 19.30 uur. De kantine van vv ONI zal tot 24.00 uur geopend zijn.