Wauw hé wat een start van de tweede competitie helft. We begonnen de wedstrijd geconcentreerd, met een oude bekende, Beyza, teruggekeerd op het oude nest en met gelegenheidsspits Thomas.

We kregen veel ruimte voorin en daar maakten we zeer goed gebruik van. Dat resulteerde tot 10 minuten voor rust in een mooie voorsprong van 4-0. Vlak voor rust waren we even de verdediging ‘vergeten’ en kon Gilze een tegendoelpunt maken.

Snelle goals (van beide zijden):

Na de aftrap van de tweede helft vlogen binnen een tijdsbestek van amper 3 minuten 2 ballen achter de doellijn van het gastteam. Een extra eigen speler meer inbrengen kon Gilze niet omdat de oorspronkelijke reservespeler al deel uitmaakte van het speelteam. Op dat moment stond er 1 reservespeler van DVVC G1 langs de kant en deze was bereid om Gilze te versterken. Roderick kreeg een ietwat strak wit shirt aan en gaf gas!

Bij het eerste balcontact stoof hij meteen op naar de DVVC-goal en schoot snoeihard binnen. Amper 5 minuten later passeerde deze Gilze-speler met groene sokken nogmaals de thuisgoalie. Oef, dat wordt nog oppassen voor de GroenWitten.

Gelukkig waren de DVVC-spitsen weer snel bij hun positieven gekomen en toonden zij hun vaardigheden met mooi gemikte ballen in het doel van de gasten. Thomas scoorde 4 keer, Juki evenaarde hem door ook 4 maal te scoren en Jesse maakte het af met een prachtig doelpunt. Eindstand: 9-4

Het was een leuke, zelfs gezellige, en sportieve wedstrijd. Proficiat G1! Wil jij ook meedoen? Kom dan eens langs op een trainingsavond op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. Support vinden wij ook altijd heel leuk en gezellig. De volgende wedstrijd spelen we uit bij Virtus in Zevenbergen, aanvang 11.00 uur op 17 februari. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 23 maart. Zien we je dan?