Evenals in de uitwedstrijd in september was er nu een 0-4 nederlaag tegen NEO’25 uit Sprang-Capelle. Het grootste verschil was echter dat Olympia nu in de thuiswedstrijd meer tegenstand kon bieden en pas in de laatste minuten werd de marge naar vier doelpunten getild.

De wedstrijd begon vervelend voor Joey Kleijberg. Bij het zetten van een stevig blok blesseerde hij zich aan het onderbeen. Bikkel Joey probeerde na een blessurebehandeling weer aan te haken, maar dat bleek uiteindelijk te veel gevraagd. Al na een paar minuten moest hij zich laten vervangen door Sam Melsen, die de verdedigende taak achterin overigens moeiteloos overnam en uitgroeide tot de uitblinker aan Olympia-zijde.

Desondanks was er toch al snel de voorsprong voor de gasten. Een schot belandde via de paal in de handen van keeper Ryan de Man. De NEO-spits tikte de bal uit de handen en maakte 0-1. De scheidsrechter, die voor de rest soms pietluttig floot, stond dit wél toe ondanks de protesten van Olympia. Kort daarna was er al de 0-2 en leek Olympia’60 klaar voor de slachtbank.

Maar na rust veranderde het spelbeeld enigszins. Met Nick van Wanrooij als extra aanspeelpunt voorin meldde Olympia’60 zich een paar keer gevaarlijk voor het doel van NEO’25. Een kopbal van Nick en een inzet van Joep werden gered. Ook een schot van Espen werd door de keeper gepareerd. In deze fase zou een ”Anschlußtreffer” zeer gewild zijn geweest en had de wedstrijd spannend kunnen maken. Helaas kwam deze er niet en counterde NEO’25 zich in de laatste tien minuten naar een 0-4 overwinning.