Nauwelijks uit de startblokken sprint de thuisploeg al naar voren, richting het doel van de gasten. Binnen 60 seconden zet de spits de keeper van OVV’67 op het verkeerde been en scoort. Snel na de aftrap heeft de thuisploeg de bal weer in bezit en geeft deze niet meer af. De stormloop richting het doel van de gasten hervat zich onmiddellijk. Slechts een minuut na de eerste goal valt het tweede doelpunt, wederom in het net van de thuisploeg.

DVVC in actie tijdens een flitsende wedstrijd

De jongens en meiden van DVVC speelden soepel en lieten indrukwekkend samenspel zien tijdens het Lentefeest, waarbij hun messcherpe passes vaak perfect werden aangenomen. Met een beetje meer rust tijdens de doelpogingen voorspelden we al dat er meer doelpunten zouden vallen. En dat gebeurde ook: een prachtig lobje vloog net onder de lat door voor het derde doelpunt van de dag. De schutter was eerst onzeker of het doel zou treffen, maar na bevestiging van een teamgenoot kon het feest beginnen: het was een doelpunt!

Na de time-out werd het spel uitdagender voor DVVC toen OVV’67 zich herpakte en druk zette. De thuisdoelman wist echter stand te houden, zelfs als de bal gevaarlijk dicht bij de lijn kwam.

OVV’67 zet door

In het derde kwart herleefde DVVC kort de glorie van het eerste kwart met een mooie aanval die resulteerde in het vierde doelpunt. OVV’67, vastberaden om terug te slaan, scoorde vervolgens twee keer, waardoor de thuisgoalie tot twee keer toe de bal uit het net moest vissen. Dit zette de thuisploeg onder druk, aangezien een snelle serie doelpunten het spelbeeld plotseling kon veranderen.

De strijd om de bal was intens. Beide teams, scherp als haviken, wisselden snel van verdediging naar aanval. De jonge spelers van DVVC hielden het spannend tot de laatste minuten. De spits van DVVC had al enkele kansen onbenut gelaten, maar de vijfde goal voelde als een bevrijdende slag en zorgde voor enige ontspanning in de slotfase. Na nog wat snelle passes en verdedigende acties klonk het eindsignaal: de overwinning was binnen.

Sluit je aan bij DVVC

De benjamins van DVVC toonden weer hun sportieve en veerkrachtige samenspel. Wil jij ook deel uitmaken van dit winnende team? Kom dan voetballen en maak vrienden, blijf fit en geniet van gezellige zaterdagochtenden. Trainingsavonden zijn op maandag en woensdag van 18:30 tot 19:30 uur. Iedereen is van harte welkom!

Volgende wedstrijd

De volgende wedstrijd is op zaterdag 11 mei, uit tegen Dongen JO8-4. De aftrap is om 08:30 uur.